HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

“Timi Promašaj – Bilo je grešaka” – Stefan Pastis

“Moje ime je Promašaj. Timi Promašaj.

Ja sam osnivač, predsednik i direktor najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi.

Knjiga koju držite u ruci istorijski je zapis mog detektivskog života. Svaka činjenica u njoj pažljivo je proverena pre objavljivanja. Sve crteže u njoj ja sam nacrtao. Pokušao sam da ilustracije prepustim mom partneru, ali nisu bile baš najbolje.”

Uzmite jedanaestogodišnjeg dečaka po imenu Timi Promašaj – nesvesnog, punog samopouzdanja, direktora najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Dodajte njegovog izuzetno lenjog poslovnog partnera, veoma velikog polarnog medveda po imenu Potpun. Ubacite tu i promašajomobil – segvej Timijeve mame – i ono što dobijate jeste “Potpun i Promašaj d.o.o.”, globalna kompanija koja će Timija učiniti toliko bogatim da njegova mama neće morati da se nervira zbog računa. Naravno, Timijev plan ne uključuje ženu visoku metar i dvadeset čije ime ne sme biti izgovoreno. A ne uključuje ni Rola Tukusa, koji je opsednut svojim odlaskom na Stanfurd, pa nije u stanju da izvede ni najprostiju špijunsku misiju.

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Publik Praktikum poklanjamo dva knjige “Timi Promašaj – Bilo je grešaka”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Kako se zove Timijeva detektivska agencija?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u sredu, 19. septembra na našoj FB strani.

Foto: Publik Praktikum

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.