HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Timi Promašaj – Ponovo se srećemo – Stefan Pastis

Ako ste jedna od tri osobe na svetu koja nije pročitala prethodne delove mojih memoara, da vam ukratko ispričam o čemu se radi. Moje ime je Promašaj. Timi Promašaj. I moja detektivska agencija je na korak od svetske dominacije. Pa opet, bogovi pokušavaju da me osujete: za početak, ukorom direktora.

Ali šta god se desilo, jedna stvar je sigurna: Timi Promašaj će ponovo pobediti!

Stefan Pastis je tvorac dva prethodna bestselera Njujork tajmsa – Timi Promašaj: Bilo je grešaka i Timi Promašaj: Vidi šta si sad uradio – kao i Biseri pred svinje, hvaljenog komičnog stripa koji izlazi u više od sedam stotina novina i može se pohvaliti velikim brojem obožavalaca. Živi na severu Kalifornije.

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Publik Praktikum poklanjamo dva knjige “Timi Promašaj – Ponovo se srećemo”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Gde živi autor serijala Timi Promašaj?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u petak, 12. oktobra na našoj FB strani.

Foto: Publik Praktikum

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.