HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

NAŠ MRAČNI DUET – Viktorija Švab

Svet se raspada baš kao i oni. Kejt Harker se ne plaši čudovišta. Lovi ih i dobra je u tome. Avgust Flin je nekada žudeo da bude čovek. Ima ulogu koju mora da odigra, što će i učiniti bez obzira na posledice.

Rat je počeo.

Čudovišta pobeđuju.

Kejt će morati da se vrati u Istinograd, a Avgust će morati ponovo da je pusti u svoj život. Novo čudovište čeka – ono se hrani velikim nemirom i nagoni žrtve da sprovedu u delo svoja najmračnija osećanja.

Koga će biti teže pobediti: čudovišta s kojima se suočavaju napolju ili čudovišta s kojima se suočavaju unutar sebe samih?

Ako je roman “Smrtonosna pesma” predstavljao napeto istraživanje ljudske prirode, ovaj nastavak je svođenje računa. Švabova je utkala pitanja identiteta, moralnosti i prosuđivanja u svoju zadivljujuće vešto napisanu priču. Čitaoci će teško spustiti završnu knjigu serijala ispunjenu akcijom.

-Booklist

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Publik Praktikum poklanjamo dva knjige “Naš mračni duet”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Gde se vraća Kejt?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u sredu,  14. novembra na našoj FB strani.

Foto: Publik Praktikum

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.