HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

 „Na krilima vatre: Proročanstvo” – Tui T. Saderland

Vulkan izdavaštvo nas je sve obradovao još jednom avanturom o zmajevima! U pitanju je Proročanstvo, prva knjiga serijala Na krilima vatre, veoma popularnog među ljubiteljima epske fantastike širom sveta. Ovaj bestseler Njujork tajmsa za sada ima 11 delova.

Iako je knjiga namenjena mlađoj populaciji, u njoj mogu uživati svi ljubitelji epske fantastike. Pisana jednostavnim, pitkim stilom dočarava avanture i priče junaka sa kojima je lako poistovetiti se. Čitaoci svih uzrasta biće očarani pričom punom istinskih vrednosti i uzbudljivih doživljaja na svakoj stranici.

Knjiga „Na krilima vatre: Proročanstvo” prati ratna događanja u Piriji, zemlji zmajeva, gde se ne vidi kraj plemenskim sukobima. Jedina nada da se on zaustavi jesu obećana zmajčad, koja će prema proročanstvu doneti mir. Glineni, Cunami, Zvezdan, Glorija i Sunčica pred sobom imaju izbor – povinovati se tuđim zahtevima i sudbini, ili svet spasti na svoj način.

Autorka serijala Na krilima vatre, Tui T. Saderland rođena je u Venecueli, a danas živi i stvara u Sjedinjenim Američkim Državama. Ime je dobila po neobičnoj ptici tui koja se može naći samo na Novom Zelandu, odakle je poreklom njena majka.

Dosad je napisala četrdesetak knjiga, a proslavila se serijalom „Na krilima vatre”, koji je osvojio srca mnogih ljubitelja epske fantastike. Zajedno sa još nekoliko autora stvara i pod kolektivnim pseudonimom Erin Hanter.

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo poklanjamo dve knjige „Na krilima vatre: Proročanstvo.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu odgovorite na pitanje “Kako se zove zemlja zmajeva?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu i grad), kao i godinu rođenja. Ako ne napišete sve podatke koji se traže od vas automatski sami sebe izbacujete iz konkurencije za osvajanje nagrade! Dobitnike ćemo objaviti u sredu, 26. maja na našoj FB strani.

Foto: VULKAN IZDAVAŠTVO

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.