HEJ! poklanja!

Možda su neki od vas primetili, ali ekipa magazina HEJ! baš voli da čita i trudi se da i vas privoli da čitate. Zašto pitate se vi? Pa svako pročitamo knjigom vi širite fond reči i postajete bogatiji!

Baš zato smo u saradnji da prijateljima iz izdavačke kuće “Vulkan” rešili da vas danas obradujemo sjajnim ljubavnim romanaom. Poklanjamo dve knjige autorke Kejti Kan “zaustavi vreme za nas”

ZAUSTAVI VREME ZA NAS- Kejti Kan

Svet koji poznajemo postao je utopija u kojoj nacije, države i religije – sve što može da stvara veze između ljudi – ne postoje. Svake tri godine, čitava populacija menja mesto boravka i seli se u drugu multikulturalnu sredinu. U takvom sterilnom, brzom i praktičnom načinu života nema mesta za ljubav…

Ali onda je Maks upoznao Karis i poželeo da ostane sa njom duže, što je skoro neostvarivo u novom poretku. U svetu kojem nisu mogli da se povinuju, mestu kojem nikad nisu pripadali, domu kojem odlučno žele da se vrate. Sada, lebdeći u svemiru i pridržavajući se jedno za drugo, njih dvoje se bore za svaku slamku spasa, svaki udah vazduha, za njihove živote i njihovu ljubav.

HEJ! i Vulkan poklanjaju dve knjige autorke Kejti Kan “zaustavi vreme za nas”!

Ukoliko želiš da osvojiš knjigu, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.