HEJ! poklanja

Obrazovni sistem Equilibrio vas poziva da se prijavite na Letnju školu za srednjoškolce i provedete deo letnjeg raspusta u Beogradu.

Letnja škola 2017. namenjena je srednjoškolcima iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore. Program se sastoji od kurseva stranih jezika tj. nastavnih aktivnosti u trajanju od 4 školska časa svakog radnog dana, kao i zabavnih vannastavnih aktivnosti, kao što su krstarenje rekama, obilazak grada u otvorenom autobusu, posete znamenitostima i muzejima, sportske aktivnisti, i sve to uz druženje sa srednjoškolcima.

U zavisnosti od toga koji jezik žele da uče ili usavršavaju, polaznici će moći da biraju engleski, nemački, španski ili italijanski!

Program se organizuje u dve smene – tokom jula i avgusta meseca, kako bi srednjoškolci u zavisnosti od planova koje imaju za ovo leto, mogli sami da odaberu odgovarajući termin za Letnju školu!

Od prepodnevnih časova jezika do poslepodnevnih vannastavnih aktivnosti, polaznici će u okviru Letnje škole moći da savladaju strane jezike brže od bilo kojeg tradicionalnog načina učenja!

Konstantan razgovor na stranom jeziku sa drugim tinejdžerima će navesti učenike da uskoro počnu i da razmišljaju na engleskom, nemačkom, španskom ili italijanskom! Polaznici će uspeti da steknu znanja kroz zabavu, bez osećaja da uče uopšte!

Ono što Letnju školu za srednjoškolce čini posebno zanimljivom su brojne vannastavne aktivnosti u kojima će učenici moći da uživaju nakon obavezna četiri časa stranog jezika dnevno.

Tokom trajanja programa u Beogradu vas očekuje: krstarenje rekama, obilazak centra Beograda, obilazak grada u otvorenom autobusu, obilazak Avalskog tornja, starog Zemuna i kule Gardoš, provod i sportske aktivnosti na Adi Ciganliji, posete znamenitostima Beograda i muzejima značajnih ličnosti poput genija Nikole Tesle, poseta akvarijumu i tropikarijumu, kao i kuglanje i druženje sa novim prijateljima iz cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i dijaspore!

Odlučite da se tokom raspusta zabavite u Beogradu, ali načinite i značajan korak za poboljšanje svog znanja! Usavršite ili naučite jedan od četiri ponuđena strana jezika, upoznajte se bolje sa prestonicom Srbije i steknite nova poznansta!

Ovog leta srušite jezičke barijere i poboljšajte samopouzdanje prilikom razgovora na stranom jeziku!

Čekamo vas u Letnjoj školi za srednjoškolce 2017! Za prijave i dodatne informacije posetite www.letnjaskola.com

A HEJ! ne bi bio najbolji magazin kada ne bi za vas imao novo iznenđanje. Neko od vas će imati priliku da osvoji baš ovu vrednu nagradu – Equilibrio Letnju školu za srednjoškolce!

Ukoliko želiš da osvojiš Equilibrio Letnju školu za srednjoškolce ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.