HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Stvarna dešavanja su poslužila kao inspiracija reditelju Frenku Kalfounu za horor film “Amitivil: Buđenje”, koji nam donosi priču o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi, u kojoj se pojavljuju stravične utvare.

Bel (Bela Torn), njena mala sestra Džulijet (Mek Kena Grejs) i njen bolesni brat blizanac Džejms (Kameron Monagan), preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom (Dženifer Džejson Li), kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve – ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću.

Domaća publika ima priliku da ovaj film pogleda u bioskopima širom Srbije, a samo hejovci imaju priliku da osvoje cool poklone.

Danas vam u saradnji sa distributerskom kućom MegaCom Film poklanjamo dve ženkse i jednu mušku majicu sa motvima filma  “Amitivil: Buđenje”

Ukoliko želiš da osvojiš ovaj cool poklon, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: MCF

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.