HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Ako ste jedni od onih kojima je lutka Anabel prirasla srcu, čeka vas zanimljivo iznenađenje u novom nastavku, jer još uvek ne znamo koja se prava priča krije iza njenog nastanka. Mi ćemo vam danas otkriti mali deo toga a na kompletnu priču morate da sačekate još nedelju dana.

Novi film iz serijala Prizivanje obećava još jednu zastrašujuću priču, ako ćete se uopšte usuditi pogledati film. Film Anabel je 2014. godine postigla odličan uspeh u bioskopima i zaradila fantastičnih 257 miliona dolara širom sveta.

Priča nas u ovom filmu vodi nekoliko godina nakon tragične smrti ćerke lutkara i njegove supruge koji u kuću primaju časnu sestru i nekoliko devojčica iz sirotišta. Svi će oni uskoro nastradati od lutkareve opasne lutke Anabel…

U glavnim ulogama su Miranda Otto, Javier Botet i Stephanie Sigman; a u ostalim Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee i Tayler Buck. Režiju potpisuje David F. Sandberg, a scenario Gary Dauberman.

“Anabel 2: Stvaranje zla” je stigao u naše bioskope u distribuciji Blitz Filma, a mi smo zajedno sa njima rešili da vas obradujemo.

Za vas imamo dve majice sa Anabel.

Ukoliko želiš da osvojiš ovu knjigu, ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

Foto: Blitz Film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.