HEJ! poklanja

Godišnji kursevi stranih jezika za tinejdžere

Da li ste već čuli za izraz – Koliko jezika znaš, toliko vrediš?

U današnje vreme, kada veliki deo dana provodimo na društvenim mrežama – chatujemo na Facebooku, objavljujemo novi post na Instagramu ili čitamo zanimljiv Tweet omiljene poznate ličnosti, često nismo ni svesni u kojoj meri koristimo strane jezike jer se njihovo znanje nameće kao obavezno!

Ako ne možeš bez novih Hollywoodskih filmova i muzike sa MTV-a, engleski će ti i te kako dobro doći, nakon čega slede i španski, italijanski, francuski i nemački, čije poznavanje proširuje tvoje vidike!

Da li smatraš da tvom znanju stranih jezika treba poboljšanje? Da li misliš da odlično poznaješ engleski, a u trenutcima kada razgovor započne osetiš blokadu? Da li se tvoje znanje španskog ili italijanskog svodi na rečenice koje pamtiš iz filmova i serija?

Ukoliko je odgovor na ova pitanja potvrdan, imamo sjajno rešenje za tebe!

Obrazovni sistem Equilibrio organizuje Godišnje kurseve za srednjoškolce i to po specijalnim akcijskim cenama sa 50% popusta (na kurseve se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovne škole)!

U ponudi Godišnjih kurseva za tinejdžere su engleski, nemački, španski, italijanski i francuski!

Equilibrio Teen akademija pruža zagarantovan napredak u učenju stranih jezika tokom zanimljive nastave koja je mnogo više od običnog časa i predavanja, jer kombinuje vežbe sa upotrebom igara i različitih audio i video materijala.

Godišnji kursevi za tinejdžere će ti pomoći da razbiješ blokadu prilikom usmenog govora, kao i da savladajš gramatiku! Rad u malim grupama, stručni predavači, redovno testiranje, procena napretka, časovi vikendom, koji ne ometaju svakodnevne školske obaveze i održavanje nastave na lokaciji u samom centru Beograda, samo su neke od pogodnosti koje te očekuju!

Učenje, druženje, diplome – sastavni su deo Godišnjih kurseva za tinejdžere!

Ukoliko želiš da nastaviš svoje školovanje u inostranstvu, pohađanje ovih kurseva će ti pomoći da načiniš korak bliže ka svom cilju! Iskoristi priliku i saznaj šta je sve potrebno za polaganje međunarodno priznatih ispita! Tokom specijalnih radionica koje se organizuju, imaćeš priliku da upoznaš ne samo jezik nego i kulturu i način života stranih zemalja!

Nakon uspešno završenog kursa dobićeš posebnu potvrdu znanja – Equilibrio sertifikat koji će ti značiti ne samo u daljem školovanju nego i u mnogim životnim situacijama!

Druženje je sastavni i veoma bitan deo Godišnjih kurseva za srednjoškolce! Tokom trajanja nastave imaćeš priliku da se upoznaš i družiš sa tinejdžerima iz drugih škola sa kojima deliš zajednička interesovanja!

Upiši se i stekni korisna znanja i nova prijateljstva!

Ove jeseni učini nešto posebno za sebe i svoje znanje! Usavrši engleski, nemački, španski, italijanski ili francuski, stekni nova zanimljiva poznanstva, druži se i uči zajedno sa svojim vršnjacima!

Za prijave i sve dodatne informacije poseti www.kursevizasrednjoskolce.com

A HEJ! ne bi bio najbolji teen magazin kada ne bi za vas imao još iznenđanje. Neko od vas će imati priliku da osvoji baš ovu vrednu nagradu – Equilibrio godišnji kurs stranih jezika za tinejdžere!

Ukoliko želiš da osvojiš vaučer za Godišnji kurs stranih jezika za tinejdžere u Equilibrio obrazovnom sistemu ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

 

 

 

 

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.