HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Godišnji kursevi stranih jezika za srednjoškolce

Jesen je stigla i pravo je vreme da učiniš korak više za svoje obrazovanje!

Da li govoriš neki strani jezik?

Većina tinejdžera je upoznata sa engleskim jezikom, koji se danas smatra gotovo obaveznim, ali se postavlja pitanje na kom nivou je tvoje trenutno znanje. Poznavanje ovog i ostalih stranih jezika kao što su španski, italijanski, nemački i francuski može biti značajno u različitim životnim situacijama!

Istraživanja su pokazala da mlađe osobe lakše prihvataju strani jezik i brže usvajaju pojmove i fraze. Takođe, poznata je i činjenica da učenje stranih jezika vežba moždane ćelije što može pomoći i tokom svakodnevnog savladavanja školskog gradiva.

Donesi odluku na vreme i ove školske godine nauči omiljeni strani jezik!

Bilo da želiš da popraviš svoju ocenu, pripremiš se za studije u inostranstvu ili jednostavno voliš strane jezike, imamo sjajnu ideju za tebe!

Obrazovni sistem Equilibrio organizuje Godišnje kurseve za srednjoškolce i to po specijalnim akcijskim cenama sa 50% popusta (na kurseve se mogu prijaviti i učenici 8. razreda osnovne škole)!

U ponudi Godišnjih kurseva su engleski, nemački, španski, italijanski i francuski jezik!

Ukoliko se odlučiš da pohađaš jedan od navedenih jezika u okviru Equilibrio Teen akademije, imaćeš priliku ne samo da srušiš konverzacijske barijere i savladaš gramatiku, nego i da se upoznaš sa kulturama stranih zemalja tokom zanimljivih jezičkih radionica.

Nastava je osmišljena tako da se časovi odvijaju vikendom – subotom ili nedeljom, kako bi ostalo dovoljno vremena za školske i vannastavne obaveze koje tinejdžeri imaju tokom radne nedelje. Svi predavači su stručni i imaju iskustvo u radu sa tinejdžerima.

HEJ!

Pored sticanja novih korisnih znanja, poseban značaj tokom Godišnjih kurseva ima i druženje!

Polaznici će imati priliku da upoznaju vršnjake iz drugih škola i steknu nova prijateljstva. Ukoliko želiš da upoznaš nove zanimljive srednjoškolce sa kojima deliš ista interesovanja, Equilibrio Teen akademija je pravo mesto za tebe!

Nakon uspešno odslušanog kursa i položenog završnog testa, polaznici će imati priliku da dobiju posebno priznanje za svoje obrazovanje – Equilibrio sertifikat!

Početak Godišnjih kurseva se približava! Ako si u konstantnoj potrazi za novim izazovima, voliš strane jezike i druženje sa interesantnom ekipom, prijavi se!

Za prijave i sve dodatne informacije poseti www.kursevizasrednjoskolce.com

A HEJ! ne bi bio najbolji teen magazin kada ne bi za vas imao još iznenđanje. Neko od vas će imati priliku da osvoji baš ovu vrednu nagradu – Equilibrio godišnji kurs stranih jezika za tinejdžere!

Ukoliko želiš da osvojiš vaučer za Godišnji kurs stranih jezika za tinejdžere u Equilibrio obrazovnom sistemu ostavi komentar na našoj Fejsbuk stranici!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.