HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obraduje cool poklonima! Čitajte nas i dalje i uživajte u iznenađenjima koja svake nedelje spemamo za vas!

Lepota – vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović

Pred vama je priručnik koji će vam pomoći da napravite svoj vlog!

Uspešne i izuzetne vlogerke, među kojima je i Jana Dačović, konačno nam objašnjavaju kako da planiramo svoje vlogove: kako da izaberemo boje, frizuru, šminku, garderobu, kako da napravimo listu proizvoda za lepotu i kako da ih predstavimo, kako da se zabavimo dok snimamo vlogove i budemo autentični.

Priručnik je podeljen na oblasti koje predstavljaju po jedno godišnje doba. Koristite ovu knjigu tokom godine da bi vas inspirisala da lepo izgledate u svakom periodu i planirate svoje vlogove. U svakom delu naći ćete stranice za planiranje koje su povezane sa aktivnostima koje će vam pomoći da vam vlogovi budu u trendu preko cele godine.

Šta čekate? Okrenite se aktuelnom godišnjem dobu i nađite inspiraciju!

I ove 2018. će biti mnogo akcija na portalu, tako već danas u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna poklanjamo tri priručnika “Lepota – vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović”

Kako bi konkurisala za ovu nagradu pošalji odgovor na pitanje “U kom mesecu 2017. je počela prodaja ovog priručnik i gde?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke, kao i godinu rođenja.

Foto: LAGUNA

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.