HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

Dečko koji mi kuca na prozor – Kersti Mozli

Amber i Džejk Voker imaju nasilnog oca. Jedne noći Lijam, najbolji prijatelj njenog brata, vidi Amber kako plače i kroz prozor se penje u njenu sobu da je uteši. Taj gest će označiti početak odnosa između ljubavi i mržnje koji će trajati narednih osam godina.
Lijam za to vreme postaje samopouzdani zavodnik koji nikada nije imao pravu devojku. Amber i dalje nosi emotivne ožiljke zbog očevog maltretiranja. Po svemu sudeći, nisu jedno za drugo.
Odnos im je oduvek bio nestabilan, ali šta će se dogoditi kada Amber počne da posmatra Lijama malo drugačijim očima? I kako će njen brat, koji je previše zaštitnički nastrojen prema njoj, reagovati kada sazna da se njih dvoje zbližavaju?

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo poklanjamo dve knjige “Dečko koji mi kuca na prozor”.

Kako bi konkurisali za ovu nagradu pošaljite odgovor na pitanje “Čiji je Lijam najbolji prijatelj? ”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke, kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u četvrtak, 18. januara na našoj FB strani.

Foto: VULKAN IZDAVŠTVO

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.