HEJ! poklanja

Magazin HEJ! uvek misli na svoje fanove! Bilo da verno pratiš modne i beauty trendove, čitaš knjige, uživaš u filmovima, radiš na sebi mi smo uvek tu vas obradujemo!

SJAJ LJUBAVI

Svako ko je ikada bio zaljubljen zna da zaljubljeni ljudi sijaju posebnim sjajem. Zbog toga su Vulkan izdavaštvo i kompanija Beiersdorf za Dan zaljubljenih pripremili fenomenalna Labello blistava iznenađenja!

Kupovinom jednog od tri romana iz Vulkanove nove Young Adault edicije u svim knjižarama Vulkan, na poklon dobijate novi Labello SPARKLE koji će oduševiti sve ljubitelje šljokica, jer se nalazi u šest svetlucavih neodoljivih ambalaža.

Naslovi na akciji su: Poljubac pobednika – Mari Rutkoski, Zločin pobednika – Mari Rutkoski i Prokletstvo pobednika – Mari Rutkoski. Akcija traje od 5. do 26. februara.

Odaberite jedan od naslova iz Trilogije pobednika i zablistajte punim sjajem.

Danas u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo poklanjamo dve knjige i dva Labella SPARKLE .

Kako bi konkurisali za ovu nagradu pošaljite odgovor na pitanje “Kako se zove nova Vulkanova edicija u kojoj su objavljene knjige Trilogije pobednik?”

Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i OBAVEZNO napišite svoje podatke, kao i godinu rođenja. Dobitnike ćemo objaviti u sredu, 7. februara na našoj FB strani.

Foto: VULKAN IZDAVAŠTVO

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.