HEJ! i Taramount film te vode u bioskop!

HEJ! i  Taramount film te vode u bioskop na premijeru filma “Prevaranti

Delimo 3 x 2 karte za premijerni dan prikazivanja, četvrtak 16.5. u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u terminu od 17:45h.

KAKO DO KARATA?

Sve što treba da uradiš jeste da nam u inboks na našoj Fejsbuk stranici pošalješ svoje podatke (ime, prezime, mejl adresu i broj telefona), a mi ćemo prvih troje najbržih nagraditi!

Požuri i srećno!

O filmi: PREVARANTI (THE HUSTLE)
U bioskopima od 16. maja 2019.

Režija: Chris Addison
Uloge: Anne Hathaway, Rebel Wilson
Žanr: Komedija
Scenario: Stanley Shapiro, Paul Henning, Dale Launer, Jac Schaeffer
Studio: Universal Pictures International

Rebel Vilson i En Hatavej plene šarmom, kao par prevarantkinja koje izvode svoje performanse u prelepom primorskom gradiću na jugu Francuske. Džozefina Česterfild (Hatavej) je glamurozna, zavodljiva Britanka, koja živi u raskošnoj vili u Beaumont-sur-Mer i ima sklonost da nasamari lakoverne, bogate muškarce iz svih krajeva sveta. U njen dobro uređen, pedantan život banuće Peni Rast (Rebel Vilson), Australijanka, koja se bavi istim poslom, slobodna i zabavna onoliko koliko je Džozefina proračunata i lukava. Dok Peni nagomilava svoje poduhvate u lokalnim barovima, Džozefina puni sef masivnim dijamantima nakon što je ulovila svoj plen u raskošnim kockarnicama. Uprkos njihovim različitim metodama, obe su majstori svog zanata, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene.
Talenat i duh ove dve glumice dobitna su kombinacija u priči kako dve prevarantkinje pokušavaju da “odrade” naivnog tehnološkog milijardera.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.