HEJ! vam daj šansu da osvojite karte i plakat za „BTS World Tour Love Yourself in Seoul” bioskopski koncertni spektakl

Kao što neverovatni fanovi – BTS Army odavno zna, sledeće subote, 26. januara će se u čitavom svetu, pa i kod nas održati projekcija koncerta „BTS World Tour Love Yourself in Seoul”. Zahvaljujući našoj saradnji sa bioskopom Cineplexx Promenada , spremili smo vam lepe nagrade!

Imate šansu da osvojite 1×2 karte za projekciju u Novom Sadu, i to za novopridodati termin, subotu, 26. januara u 17.15h. Ukoliko niste iz Novog Sada i okoline, imamo dobru vest, jer osim karata delimo i originalni plakat za film velikog formata. To je isti plakat kao oni koje kakve i viđate i bioskopima. Vodite računa da morate imati adresu na teritoriji Srbije da biste učestvovali!

Ukoliko želite karte za film plakat, dovoljno je da se javite na mail hej@color.rs, napišete zašto baš vi zaslužujete nagradu. I da obavezno napišite da li se takmičite za dve karte ili za poster. I naravno podrazumeva se da napišete svoje podatke-ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon. Mi ćemo dobitnike karata i postera izvući već u ponedeljak i dobitnicima ćemo se javiti u mailom.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.