HEY! i Taramount film te vode u bioskop!

TRIPOZNO (FREAKY): U bioskopima od 12. novembra 2020.godine

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamene tela, jer ovog puta jedna tinejdžerka telo menja sa neumornim serijskim ubicom.

Sedamnaestogodišnja Mili Kesler (Ketrin Njuton, Blockers, HBO serija Big Little Lies), pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija meta Kasapina (Vins Von), ozloglašenog serijskog ubice iz grada, tegobe koje je prate u završnoj godini postaju joj najmanja briga.

 

Kasapinov mistični, drevni bodež prilikom njihovog susreta dovodi do toga da se on i Mili narednog jutra probude u telu onog drugog. Mili tada saznaje da ima samo 24 sata da se vrati u svoje telo, jer će zamena postati trajna i zauvek će ostati zarobljena u obliku sredovečnog manijaka. Jedini problem je u tome što ona sada izgleda kao ogromni prihopata za kim je ceo grad u poteri, a Kasapin izgleda kao ona, dok željno iščekuje završnu žurku, gde planira da zadovolji svoj nezajažljivi apetit za krvoprolićem.

Uz pomoć prijatelja – “ultra woke” Najle (Selest Okonor, Ghostbusters: Afterlife), ultra-fabuloznog Džošue (Miša Ošerovič, The Goldfinch) i simpatije Bukera (Juraja Šelton, Enter the Warriors Gate) – Mili je u trci s vremenom ne bi li preokrenula kletvu, dok Kasapin otkriva da je žensko telo savršena kamuflaža za masakr na žurci.

U filmu se pojavljuju i Alan Rak (HBO-ov Succession), Kejti Fineran (Why Women Kill) i Dejna Drori (Hulu’s High Fidelity).

Od vele-majstora, scenariste i režisera Džejsona Bluma (Happy Death Day, The Purge franšiza), dolazi nam mračna horor komedija o koljaču, srednjoškolcima i brutalnoj istini o srednjoj školi.

Scenario za film TRIPOZNO delo je Kristofera Landona i Majkla Kenedija (Bordertown), a producent je Džejson Blum (Halloween, The Invisible Man). Producentska kuća je “Blumhouse Productions” u saradnji sa “Divide/Conquer”. Izvršni producenti su Kuper Samjuelson i Džanet Volturno.

Režija: Christopher Landon

Uloge: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah

Shelton, Dana Drori, Katie Finneran, Alan Ruck

Žanr: horor komedija

Scenario: Christopher Landon, Michael Kennedy

Producent: Jason Blum

Izvršni producent: Couper Samuelson, Jeanette Volturno

 

KAKO DO KARATA?

Prvih TROJE koji nam pošalju podatke (ime, prezime i broj telefona) na mejl he@color.rs osvojiće po dve karte! Projekcija će se održati u SUBOTU,  u bioskopu Takvud od 17h. SREĆNO!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.