Pokaži svoju hrabrost i osvoj “Honor 7 Lite”!

Honor 7 Lite” je pametni telefon kompanije “Huawei” koji odlikuje kvalitetna izrada, što ga čini idealnim saputnikom u svakoj avanturi. Namenjen pre svega mladim korisnicima sa dinamičnim načinom života, “7 Lite” je dizajniran tako da odoleva spoljašnjim oštećenjima čak i kada je ispušten za visine od 1,5 metara, ali i naglim promenama temperature.

Dizajniran da traje

Zadnja strana pametnog telefona “Honor 7 Lite” izrađena je od specijalne legure aluminijuma sa premazom koji pruža trajnu zaštitu od korozije i ogrebotina.
Novi “Honor” pametni telefon posetuje dve antene za prenos i prijem signala. Bez obzira na to gde se nalazite, sistem dualnih antena ovog telefona sprečiće gubitak signala.

Pruža izuzetno gejmersko iskustvo

Korisnički interfejs telefona “Honor 7 Lite” izgrađen je na Android 6.0 operativnom sistemu. Zahvaljujući čipu “eMMC 5.1 flash memory”, telefon odlično funkcioniše – brz je, aplikacije se lako i brzo otvaraju i gejmersko iskustvo je izuzetno.

Senzor otiska prsta

Ovo je jedna od najimpresivnijih karakteristika “Honor 7 Lite” telefona. Senzor koji je izuzetne brzine je moguće programirati na više načina, tako da pomoću otiska prsta možete pokretati kameru, zaustaviti alarm, preuzeti poziv, pokrenuti panel sa notifikacijama itd.

Velika izdržljivost baterije

Telefon je opremljen baterijom kapaciteta 3000 mAh, zahvaljujući kojoj telefon možete bez problema koristiti do dan i po, bez potrebe za dodatnim punjenjem.
Kamera vrhunskog kvaliteta

“Honor 7 Lite” poseduje zadnju kameru od 13 MP, sa makrosočivom širokog ugla koje obezbeđuje besprekornu oštrinu slike i anti-refleksno sočivo sa specijalnim premazom koje umanjuje odsjaj, kao i zamućenje slike. Prednja kamera od 8MP učiniće da svaki vaš selfi izgleda besprekorno.

Kreativnošću do novog telefona!

Za nas se vreme darivanja nije završilo zato nabavite novi HEJ! Ako već niste jer možete da postanete ponosni vlasnik ovog sjajnog telefona.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.