Horor film “Noć veštica” stigao u bioskope!

Nastavak kultnog filma na kome su odrasle generacije ljubitelja horor filmova “NOĆ VEŠTICA” (HALLOWEEN) premijerno je prikazan u sredu 24. oktobra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Jamie Lee Curtis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica.

Majstor dobrog horora John Carpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Jasonom Blumom (“Beži!”, “Podeljen”, “Paranormalna aktivnost”).

Čuvena glumica Jamie Lee Curtis je o svojoj ulozi izjavila: “Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni…ali niko je ne sluša.”

“NOĆ VEŠTICA” je proteklog vikenda oduševio publiku širom sveta i posle prvog vikenda prikazivanja nalazi se na prvom mestu box office liste sa zaradom od skoro 92 miliona dolara!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.