Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

Najpoznatija porodica narednog leta vraća se na velika platna u istom sastavu ali sa novim avanturama i nevoljama te u potpuno novom okruženju. Vreme je za praznike. Kako čak i čudovišta moraju sa vremena na vreme da uzmu odmor, tako i naša ekipa ove godine letuje u velikom stilu. Ali s obzirom na to da sa Drakulom i njegovom družinom nikada ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i ovo letovanje biti začinjeno sa brojnim dogodovštinama i humorom a i potencijalnim opasnostima.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata opčinio decu (i njihove roditelje) širom sveta, u trećem nastavku naziva Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje zabavniji nego svi njegovi predhodnici. Zarazni humor i neverovatna pustolovina Drakule i njegove ekipe ovo leto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete želeti da se ikada završi.

U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu porodičnim putovanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela. Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima prijatno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može da odoli ni ostatak Drakuline ekipe pa se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Ali ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne žene kapetana broda. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša da razdvoji oca od nje. Ali niko zapravo ne zna da je ona potomak Abrahama drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Balansirati između porodice, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji i hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, saznajte ovog leta u bioskopima.

Prisetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulin raskošan prostor sa pet zvezdica gde sva čudovišta i njihove porodice mogu mirno da žive, slobodni od kontakta s ljudskim svetom. U prvom nastavku fokus je bio na odnos Drakule, Princa Tame, i njegove Mavis. Pokušavajući da zaštititi svoju kćerku Drakula je izmišljao priče o raznim opasnostima kako bi je odvratio od njenog pustolovnog duha. Kao raj za Mavis, on otvara Hotel Transilvaniju gde njegova kćerka i neki od svetski najpoznatijih čudovišta – Frankeštajn i njegova nevesta, Mumija, Nevidljivi čovek, čopor vukodlaka i ostali – mogu da uživaju u miru i sigurnosti.

Drakulina želja da odvrati svoju kćerku od spoljnog sveta pada u vodu u drugom nastavku kada Drakula svoj hotel otvara i za ljude, a njegova glavna briga je unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) za kojeg se brine da je previše čovek a premalo vampir. Situaciju dodatno komplikuje Drakulin staromodni otac Vlad kojem se ni najmanje neće dopasti nove promene koje su nastale u Drakulinom životu.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim junacima su pozamjili: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će svoje glasove pozajmiti u sinhronizovanoj verziji će biti uskoro potvrđena.

Foto:  Sony Pictures Animation/Con film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.