SUMNJAŠ DA TE NEKO OTPRATIO SA INSTAGRAMA? Ovo su APLIKACIJE pomoću kojih ćeš saznati ko je to

Sigurno obožavaš Instagram, a svaki novi pratilac na ovoj mreži ti uliva sigurnost i daje nadu da se fotografije i snimci koje objavljuješ, sviđaju mnogima. Ipak, šta se desi kada shvatiš da te neko otpratio? Ono što mi možemo da ti kažemo je da obuzdaš bes i ideš dalje, a ako baš želiš da saznaš ko više ne želi da gleda tvoje objave, predstavljamo ti tri besplatne aplikacije uz pomoć kojih ćeš lako to da otkriješ.

InstaFollow

Uz pomoć ove aplikacije ćeš moći da vidiš kompletnu statistiku svog delovanja na Instagramu, pa tako i ko te otpratio.

InsTrack

Ova aplikacija ti pomaže da saznaš ko te počeo, a ko prestao da prati od kada si poslednji put pokrenuo Instagram. Takođe, ona pokazuje tvoje non-followers ( to su oni koje ti pratiš, a oni tebe ne), kao i fanove ( one koji tebe prate, a ti njih ne). Uz neku malu nadoknadu ova aplikacija ti nudi da otkriješ i ko te blokirao.

Followers for Instagram

Sigurno te mnogo zanima ko je prestao da te prati, nakon što si ti zapratio njega! Instaliraj onda ovu aplikaciju i saznaćeš. Ona ima još jednu mnogo cool stvar, a to je da ćeš saznati ko te je blokirao – besplatno.

Followers Insight

Pored toga što ćete uz pomoć ove aplikacije takođe, saznati ko vas prati, ko vas je otpratio, a ko vam uzvraća praćenje, ona nudi i jednu genijalnu mogućnost. Jednostavno, obrišite sve koji vas ne prate, a vi njih pratite!

Foto: Thinkstock

 

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.