BUDI INSTAGRAM ZVEZDA: Ovo su načini da povećaš broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži

Bilo da si početnica, ili samo želiš više pratitelja na svom Instragam profilu, evo par jednostavnih trikova da i tvoj Instagram profil zaprati što više ljudi.

Biraj!

Dobro odaberi fotografiju koju ćeš da objaviš i nemoj po svaku cenu kačiti šta si toga dana jela, pila… Važno je da fotka bude drugačija i da prikazuje ne samo tebe, nego i neku atmosferu.

Filtriraj!

Filteri za uređivanje fotki su super i daće im ono što zovemo “final touch”. Ako ti filteri u samoj Instagram aplikaciji nisu dovoljni, možeš koristiti druge aplikacije s još boljim mogućnostima uređivanja. Neke od najboljih su Camera+, Blux Camera Pro, Snapseed, 360 Panorama…

Hashtaguj!

Dodavanjem #hashtagova na fotku, privući ćeš velik broj lajkova, to je sigurno. Hashtag opisuje glavne karakteristike fotke i tako otvara vrata drugim korisnicima da vide šta objavljuješ, ali ne preteruj sa njima. Optimalno je da ih bude oko 10.

Taguj!

Tagiraj lokaciju na fotografiji, ali i ljude koji su na njoj. Tako imaš šansu da osvojiš više lajkova, a samim tim i dobiješ nove pratioce.

Lajkuj!

Lajkuj tuđe fotke koje ti se sviđaju, zato što ćeš na taj način privući pažnju na svoj. Takođe, iz istog razloga komentariši tuđe objave, ali ne po svaku cenu, već da to bude sa smislom. U suprotnom ćeš samo pokazati ljudima da ne žele da odu na tvoj profil.

Šeruj!

Poveži svoj Instagram s Facebookom, Twitterom, Tumbrlom, Flickrom… tako ćeš još više proširiti svoju mrežu pratitelja.

Izvor: okjeok.hr
Foto: Pixabay

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.