NOVINE NA INSTAGRAMU: Do sada ste voleli stories, od sada ćete ih obožavati!

Nije prošlo mnogo od kako se pojavila opcija Instagram stories i postala omiljena mnogima od vas, a sada već stižu novine koje će vas potpuno oduševiti. Šta tačno mislimo pod novinama?

Kako vam zvuči ugrađen Boomerang, ili linkovanje na spoljašnje sajtove? Međutim, to su samo neka od poboljšanja koja nudi Instagram!

Ako do sada već niste otvorili mali kružić koji se pojavio na početku Instagram stories, mi vam prenosimo šta ćete tačno moći od sada da radite, što do sada niste.

Boomerang vam sada omogućava da svakodnevne trenutke pretvorite u nešto zaista zabavno i neočekivano. Kada otvoriš feed za Instagram story iznad tastera za snimanje će se pojaviti opcija Boomerang, koju možeš sada direktno unutar Instagrama da koristiš.

Sada ćete moći da menšonujete sve koje želite u svojoj Instagram story uz uobičajeno navođenje @ ispred imena naloga, a onda će onome koga ste “pomenuli” izaći pop-up koji ga vodi do vašeg naloga.

Na dnu Instagram stories sada ćete moći da vidite “See More” linkove do drugih sajtova, koji se nalaze unutar same aplikacije.

Foto: Print Screen/Instagram

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.