Jedinstvena aplikacija za čitanje elektronskih knjiga – eDen Books

Delfi knjižare, najveći knjižarski lanac u zemlji, sa ponosom predstavlja novu, naprednu i sveobuhvatnu aplikaciju za čitanje elektronskih knjiga: eDen Books.

 

A ni to nije sve, jer eDen Books nije samo reader za čitanje knjiga, već i društvena mreža preko koje knjigoljupci mogu da se povezuju na osnovu zajedničkih prijatelja ili istih pročitanih knjiga, da prate omiljene autore i budu u obavešteni o novitetima, preporukama i utiscima drugih korisnika.

 

Sada je pravi trenutak da pretvorite vaš tablet ili telefon u nomadsku biblioteku, i da u svakom trenutku budete povezani sa velikom zajednicom knjigoljubaca koji čitaju knjige na srpskom jeziku. Trenutno se u aplikaciji nalazi izbor od preko 1000 domaćih i stranih naslova, i taj izbor će se svakodnevno uvećavati.

 

Aplikacija je besplatna, registracija jednostavna, i omogućuje kupovinu knjiga po 50% nižim cenama u odnosu na štampane! Kupljene knjige ostaju trajno u vašem vlasništvu i mogu se čitati na dva različita uređaja, Android i/ili iOS.

 

Ukoliko vam to više odgovara, aplikaciju možete koristiti po principu pretplate – izaberite eDen Premium model, platite jedinstvenu cenu od 599 din. i u toku meseca neograničeno čitajte sve knjige u ponudi aplikacije eDen Books!

 

U okviru podešavanja postoji mogućnost izbora različitih fontova, širine margine, kao i dva moda – dnevni i noćni. Aplikacija nudi i druge opcije: obeležavanje omiljenih citata, pretragu nepoznatih pojmova pomoću ugrađenih Google i Wikipedia alata jednostavnim obeležavanjem reči ili rečenica i izborom pomoćnog menija.

 

Kao član eDen Books zajednice u prilici ste da filtrirate svoje preference po žanrovima, da dajete ocene i lajkove, skupljate bedževe i da se povezujete sa drugim knjigoljupcima. I ne samo to. Imaćete pristup biblioteci korisnih prikaza o knjigama, intervjua sa autorima i drugim zanimljivostima iz sveta knjige.

Kreirajte već danas vaš lični čitalački raj uz eDen Books.

 

Posetite sajt www.edenbooks.rs

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.