Jedinstvena veštačka stena prvi put u Smederevu

Da li u tebi čuči olimpijac?  Želiš da osetiš adrenalin? Da budeš na vrhu?

Dođi u Dunavski park u Smederevu, gde te od 7. do 10. septembra čeka veštačka stena, visoka čak 8m.

– Za sve generacije, dečake i devojčice, mame i tate, pripremili smo jedinstveni sportsko-edukativni program. Svi posetioci jubilarne 130. Smederevske jeseni će moći besplatno da se oprobaju u sportskom penjanju, izuzetno dinamičnoj i zanimljivoj sportskoj disciplini, na veštačkoj steni visokoj 8m, koja će biti postavljena u Dunavskom parku, od 7. do 10. septembra, od 12h do 20h. Osim penjanja, biće organizovane i edukativne radionice, kao i interesantna takmičenja – izjavila je Aleksandra Kožul, direktorka PR i digitala u Novaston Marketing Consultany kompaniji i organizatorka projekta.

– Sportsko penjanje je izuzetno atraktivan sport u svetu, a sve više i kod nas. U pitanju je važna i neobična sportska disciplina, koja direktno utiče na pravilan rast i razvoj dece i mladih, koji u savremenom dobu često podležu raznim deformitetima i oštećenjima tela i držanja. Sjedinjuje adrenalinski doživljaj, izuzetnu psihološku stabilnost, potpuno učešće svih mišića i lepotu mekog, gracioznog kretanja. Od 2020. godine postaje i olimpijski sport – istakla je Aleksandra.

Projekat su podržali kompanija MBS Smederevac, Stadion Shopping Center, Jungle Baby, lokalne kompanije iz Smedereva Grapps, Birotehna, biohemijska laboratorija MeDia, Komparator eShop, Yutex, Smedšped, kao i kafići Gambini i FM. Medijski partneri su Lux radio, Hej magazin i Adriadaily portal.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.