LJUBAVNA PRIČA U SVEMIRU: Film „Putnici“ u bioskopima od 29. decembra

Na koji način može čovek da se zabavi kad se tokom intergalaktičkog putovanja probudi 90 godina pre dolaska na cilj? Džim (Chris Pratt) i Aurora (Jennifer Lawrence) – dvoje putnika čije su se komore za spavanje pokvarile i na taj način ih probudile iz dugogodišnje hibernacije – otkriće nam u filmu “Putnici“, koji će se na repertoaru bioskopa naći od 29. decembra!

Film govori o posadi i putnicima koji su na svemirskom brodu u kriogenom stanju, zbog prirode putovanja koje je veoma dugačko. Na hiljade njih nalazi se na brodu, svi sa jednom misijom, da nasele novi svet. Međutim, problem nastaje kada se jedan od putnika probudi (Chris Pratt), jer je ostalo još 90 godina putovanja do konačne destinacije. Umesto da živi sam dok ostali spavaju i umre u samoći pre stizanja na cilj, on će probuditi jednu putnicu (Jennifer Lawrence). Na brodu se nalazi i robot (kome glas pozajmljuje Michael Sheen) koji shvata nezavidnu situaciju u kojoj se nalaze ovo dvoje.

Dok Džim i Aurora pokušavaju da razotkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost…Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Režiju filma “Putnici” potpisuje Morten Tyldum, koji je široj publici najpoznatiji po izuzetnom filmu “Igra kodova” iz 2014. godine. Scenario za film “Putnici” napisao je Jon Spiaths, autor filmova “Najmračniji sat” i “Prometej“, i aktuelnog hita “Doktor Strejndž“.

Uz Jennifer Lawrence i Chrisa Pratta u ostalim ulogama pojavljuju se Michael Sheen, Laurence Fishburne i Andy Garcia.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.