Još 15 dana za prijavu na Telenor forum mladih 2017

Prijave za učešće na petom po redu Telenor forumu mladih, otvorene su još samo dve nedelje, do 15. avgusta. Zainteresovani mogu da se prijave putem sajta www.telenor.com/youthforum, tako što će nakon registracije poslati svoju biografiju i kratko motivaciono pismo.

Za učešće mogu da se prijave mladi koji imaju između 20 i 28 godina, još uvek studiraju ili su nedavno završili fakultet, odlično govore i pišu na engleskom jeziku. Nakon finalnog odabira po dvoje finalista iz svake zemlje u kojoj Telenor posluje, širom Evrope i Azije, kandidati će dobiti priliku da predstave svoje ideje rešavanja društveno značajnih pitanja uz pomoć digitalnih tehnologija. Forum počinje 8. decembra 2017. u Oslu.

Telenor forum mladih organizuje Telenor grupa u saradnji sa Nobelovim centrom za mir. Jednogodišnji globalni program se zasniva na uverenju da uz pomoć digitalnih tehnologija mladi mogu da budu pokretači promena u svetu.

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima 172 miliona korisnika na 12 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa ulaganjem od dve milijarde evra tokom deset godina poslovanja. Sa više od tri miliona  korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija i pokriva celokupno stanovništvo Srbije brzim mobilnim Internetom.

Foto: Telenor

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.