Kako da provedeš Dan zaljubljenih ako si singl?

Dan zaljubljenih samo što nije stigao. Ako budeš šetala gradom, sigurno ćeš videti puno srećnih parova koji odlaze na večere ili kolače, devojke koje nose cveće u rukama, svi su srećni i vole se. A ti si sam. Nisi zaljubljena i nemaš partnera. Pa, šta ima veze? Uvek se možeš sjajno provesti! Predstavljamo vam nekoliko ideja kako da provedeš Dan zaljubljenih dan, a da uživaeš u njemu.

Žensko veče
Ako imaš drugarice koje su takođe same, ovo je odlična prilika da ih pozoveš na druženje. Neka to bude samo vaša noć u kojoj ćete razgovarati o tipičnim ženskim temama i uživati u svom načinu života. Super se obucite i našminkajte, pa izađite u noćni klub. Đuskajte zajedno celu noć. Ili možete da ostanete kod kuće i napravite žurku u pidžamama. Spremite koktele, grickalice i zabava može da počne!

Žurka u čast samačkog života
Napravi žurku u čast samačkog života. Pozovi sve prijatelje i prijateljice koji nisu u vezama. Ovakva žurka može biti veoma zabavna, a i odlična prilika da provedeš vreme sa ljudima koje nisi dugo videla. Ako nemaš partnera, ne znači da nemaš nikoga u životu ili da si usamljena, već znači da si nezavisna osoba koja trenutno nije za nikoga posebno vezana. U tome nema ničeg lošeg.

Vreme za porodicu
Pošto je Dan zaljubljenih dan kada se slavi ljubav, provedi ga sa svojom porodicom, koju sigurno neizmerno voliš. Ljubav nije samo između muškarca i žene, već i prema roditeljima, braći i sestrama, bakama i dekama… Neka ovo bude dan u kom ćeš proslaviti ljubav i biti zahvalna na tome što imaš ljude koji te vole i na koje se možeš osloniti. Poseti roditelje, baku, prijatelje i pokaži im koliko vam je stalo do njih i koliko si zahvalna što postoje u tvom životu.

Izmisli svoje razloge za proslavu Dana zaljubljenih
Ako ne voliš Dan zaljubljenih, probaj da napišeš spisak razloga zbog kojih bi mogla da ga zavoliš. Možeš da isplaniraš nešto što ćeš raditi svake godine na taj datum. Pronađite samo svoje razloge zbog kojih ćete zavoleti ovaj dan.

Organizuj darivanje s drugim single druragicama
Secret Santa za Novu godinu, Secret Valentine za Dan zaljubljenih. Dogovori sa drugaricama maksimalnu cifru poklona, napišitezatim imena na papirić i izvucite ga iz činije. Mali znak pažnje će sigurno obradovati svaku od vas.

Isključi se
Dan zaljubljenih je idealan dan za detox od interneta i društvenih mreža. Isključi se, napuni kadu i provedi večer u miru i tišini, bez notifikacija.

Što ti misliš o Danu zaljubljenih i kako ćeš ga provesti? Jedva čekamo da pročitamo vaše komentare, a nekoga ćemo i obradovati poklonom iznenađenja, zato ne štedite reči, pišite 🙂

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.