Kako uspomene sa odmora pretvoriti u dekoracije za sobu

Bila si na putu i donela si neke suvenire koji sada skupljaju prašinu na kuhinjskom stolu. Evo nekoliko načina da te suvenire pretvoriš u ukrase u kojima možeš da uživaš tokom cele godine.

Tegle uspomena sa putovanja
Ovo je sjajan način da sve što si našla na plaži spojiš u jedan ukras. Možeš tu da ubaciš i pesak u slučaju da ti se zavukao u torbu ili peškire. Možeš na svakoj da napišeš odakle je i da uz teglu staviš omiljenu sliku sa tog puta.

Dnevnici putovanja
Zapisuj sve zanimljivosti, iskoristi i neke razglednice i slike da upotpuniš doživljaj. Koristi hemijske u boji i neke markere da malo osvežiš reči.

Kutije za suvenire
Ako imaš puno neiskorišćenih kutija ili praznih kutija za cipele možeš da ih ukrasiš tako da te podsećaju na mesto gde si bila i sve što si odande donela da staviš u kutiju za to mesto. Kad god budeš želela da se podsetiš tog mesta, znaš kako da prepoznaš kutiju u kojoj ćeš naći uspomene odatle.

Mapa posećenih mesta
Zanmljiv način da sve svoje uspomene i mesta povežeš jeste obeležavanje gradova koje si posetila. Time možeš da pratiš tok svojih putovanja i imaćeš uvek lak način da nađeš nova mesta koja bi mogla da posetiš.

Priredila: Milica Milovanović

Foto: Pinterest

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.