Ko će biti u žiriju četvrte sezone Pinkovih zvezdica?

Tokom prethodne tri sezone “Pinkovih zvezdica”, najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, o kojima se i danas priča, oduševili čitav region, a sada je došao trenutak da milioni gledalaca Televizije Pink upoznaju nove talente!

Posle letnje pauze, muzičko takmičenje koje je nakon svog prvog emitovanja osvojilo srca publike, vraća se na TV ekrane, a u novoj, četvrtoj sezoni, gledaocima Pinka predstaviće se najtalentovaniji mladi pevači iz celog regiona.

Hiljade mališana okušalo je svoju sreću na audicijama koje su održane u celom regionu, a oni najbolji imaće priliku da stanu na veliku scenu i svoj talenat predstave milionskom auditorijumu.

Voditeljka će i u ovoj sezoni biti Marijana Mićić, a ko će naše najtalentovanije takmičare bodriti, savetovati i ocenjivati iz čuvenih crvenih stolica, ostaje da saznamo u petak, 20. oktobra u 21 čas na Televiziji Pink, kada će zvanično početi najspektakularnija sezona “Pinkovih zvezdica” do sada!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.