Koje cveće pokloniti devojci za Dan zaljubljenih?

Dan zaljubljenih kuca na vrata, a ti si se verovatno odlučio za jedan od klasičnih, ali ipak provereno dobrih poklona za nju – cvet. Ali, i od toga zna da zaboli glava, jer kakvo je još cveće dobro pokloniti osim poznate crvene ruže?

Zašto je, na primer, ove godine ne bi iznenadio i zaista umesto samo jednog cvijeta poklonio ceo buket? Evo šta izabrati, u zavisnosti od toga kakviog je karaktera tvoja devojka.

Obožava prirodu
Ona obožava prirodu i sve aktivnosti napolju – od šetnje, preko vožnje biciklom pa sve do planinarenja. Uvek, baš uvek radije će izabrati šetnju nego gledanje filmova.
Buket za nju: sve ono što možeš ubrati u prirodi. U obzir dolaze i dugačke vlati trave pa čak i suvo cveće i travke koje je u ovo doba godine lakše naći nego procvetalo cveće. Ako ideš u cvećaru, izaberi cveće u tegli (ipak je ona ljubiteljka prirode i živoga cveća) koje što više nalikuje onom divljem, nego onom kultivisanom. Sada se već mogu naći ruže u zelenim i plavim bojama, ali ako je devojka ljubitelj prirode, takve svakako preskoči.

Ona je pomalo neobuzdana
Ona će prva zaplesati u diskoteci ili na partyju, jedva čeka da položi vozački i krene da juri drumovima, a rado bi isprobala bungee jumping.
Buket za nju: budućnost je ono što nju zanima, budućnost koja je pomalo neistražena, ali prepuna dobrih stvari, ona je u to uverena. Zato joj složi futuristički buket – svakako izaberi lale, a nađeš li cvet koji je inače crvene boje, ali je ovaj zelene, sigurno će se oduševiti. Imaj na umu – izaberi cveće što življih i neobičnijih boja i oblika!

Moderna devojka
Ako si gledao ‘Seks i grad’, to je Carrie – nezavisna, modno osveštena, istančanog ukusa, ali ipak žudi za ljubavlju.
Buket za nju: odluči se za nešto jednostavno i prefinjeno. Nemoj mešati mnogo boja i mnogo različitog cveća. Na primer, beli lokvanj ili ljiljan oko kojeg je neko široko, zeleno lišće biće savršen buket za ovakvu devojku.

Tradicionalna devojka
Ona obožava pizzu i gledanje filmova s tobom i ništa joj drugo ne treba. I ona već sada zna da će se jednog dana udati i imati barem jedno ili dvoje dece.
Buket za nju: uzmi nekoliko ruža u različitim bojama i nešto zelenila za ukras. Biće presrećna.

Hipi devojka
Ne mora imati dugu kosu i kilograme šarenog nakita iz 60-ih da bi znao kako je ona hipi. Ali, njen stil života je ljubav i mir, živi i pusti druge da žive, vegetarijanka je i bori se protiv nepravde i za prava životinja.
Buket za nju: Suncokret, bele rade, krasuljak – u saksiji. Uz ovo, jako će joj se svideti i vlati pšenice ili zoba.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.