Konačno smo ih dočekali: “Čuvari Galaksije Vol. 2” premijerno 3. maja

Marvel studio nam je do sada doneo velike bioskopske hitove, kao što su Ajronmen, Kapetan Amerika, Tor, Antmen, Doktor Strejnž i Osvetnici. Sada nam stiže nastavak koji s nestrpljenjem očekujemo, o omiljenoj grupi galaktičkih buntovnika – o Čuvarima galaksije.

U sredu, 3. maja, imaćete priliku da uživate u premijernim projekcijama filma “Čuvari galaksije Vol. 2” u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx Delta City Podgorica i Cadmus Cineplex (Budva).

Od četvrtka, 4. maja ovaj film naći će se na redovnom repertoaru svih bioskopa, a prikazivaće se i putem Mobilne 3D opreme.

Rezervišite svoja mesta na vreme, doživite na velikom platnu nove avanture junaka koje smo svi zavoleli 2014. godine!

Film “Čuvari galaksije” je leta 2014. godine bio ostvarenje s najvećom zaradom. Sada nastavljamo tamo gde smo ih na kratko i ostavili.

“Čuvari galaksije Vol. 2” je akciona svemirska avantura Pitera Kvila, poznatog i kao Star Lord i njegove grupe ekscentričnih likova koji patroliraju svemirom, radeći kao plaćenici, koristeći slavu nakon spasavanja Zandara.

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi “ČUVARI GALAKSIJE VOL. 2” nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi.

Upustite se u nezaboravnu svemirsku avanturu i otkrijte da li lopov, propalica, ubica, manijak i malo besno drvo mogu postati heroji.

Izvor: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.