Letnja zabava u Rajićeva shopping centru

Od 21. juna do 22. jula u Beogradu će biti postavljen prvi pravi ring za vožnju rolšua, filmovi koje smo voleli projektovaće se svake nedelje pod sjajem zvezda, a zabavu će upotpuniti Dj-evi koji će puštati najveće disko hitove. I sve to u samom srcu grada – na pjaceti ispred Rajićeva Shopping Centra!

Prvi ring za vožnju rolšua ikada postavljen u Srbiji, koji donosi duh dobre zabave iz vremena o kojima svi rado slušamo, sa sobom će doneti i rolšue u centar grada! Da biste uživali u ovom jedinstvenom iskustvu, dovoljno je samo da imate račun iz Rajićeva Shopping Centra, ispred koga će ring biti i postavljen. Svoju virtuoznost na rolšuama moći ćete da uvežbavate svakog dana od 21. juna i 22. jula u periodu od 10h do 22h.

A kada se umorite od vožnje rolšua i kupovine u prodavnicama najboljih svetskih brendova u okviru Rajićeva Shopping Centra, provedite romantično veče uz filmove koje smo nekada voleli. Svake nedelje od 17. juna u 21h, najpoznatija beogradska ulica Knez Mihailova, pretvoriće se u bioskop na otvorenom! Pod zvezdanim nebom, moći ćete da uživate uz filmske klasike kao što su „Đavo nosi Pradu“ (17.6.), „Pirati sa Kariba: Na kraju sveta“ (24.6.), „Oušn 12“ (1.7.), „Mulen Ruž“ (8.7.) i „Venčanje mog najboljeg druga“ (15.7.).

Za vožnju rolšua uvek se vezivala i dobra muzika, naročito ona iz disko ere kad su rolšue doživele svoju ekspanziju. Zato će se i disko vratiti i u Rajićevu, pa će svi posetioci šoping centra, od četvrtka do subote, moći da uživaju u najvećim muzičkim hitovima 80-ih koje će puštati naši popularni DJ-evi.

Zato, obujte rolšue, preslušajte disko stihove, izaberite filmove i nove modne kombinacije iz jedne od 80 prodavnica u Rajićeva Shopping Centru i – letnja zabava u srcu grada može da počne!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.