Magija ne prestaje: Gledaćemo i sedmu sezonu “Once Upon a Time”

Sada i zvanično, gledaćemo i sedmu sezonu ABC serije Once Upon a Time. Izvršni producent Adam Horowitz lepe vesti javio je fanovima putem Tvitera.

Međutim, projekat će pretrpeti i neke veće promene uključujući i glumačku ekipu.

– Ako postoji jedna stvar koju je ovaj šou uradio to je iznova i iznova obnavljanje priče svake godine i sezone. Ova serija ima sposobnost da bude više različitih šoova i zato mislim da je sa kreativne strane vreme da se neke piče privedemo kraju.

Glumačku ekipu Lanu Parrilla (Regina), Roberta Carlyleja (Mr. Gold) i Colina O’Donoghuela (Captain Hook) gotovo sigurno ćemo gledati i dalje, dok Ginnifer Goodwin (Snow White) i Josh Dallas (Prince Charming) verovatno napuštaju šou.

Jennifer Morrison je među prvima objavila kako se ne vraća među članove Once Upon a Time u novoj sezoni, ali imaćemo prilike da je vidimo u jednoj epizodi.

– Kada mi je istekao šestogodišnji ugovor za Once Upon a Time susrela sam se sa teškom odlukom. ABC, Eddy Kitsis i Adam Horowitz su bili veoma darežljivi kada su me pozvali da nastavim sa snimanjem. Nakon mnogo razmišljanja odlučila sam da je iz privatnih, ali i  kreativnih razloga bolje da nastavim dalje sa nečim novim – napisala je Jennifer na Instagramu.

Izvor: celebmix.com
Foto: FOX TV

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.