MARIAH’S WORLD: Počinje emitovanje dokumentarne serije o Mariah Carey na kanalu E!

Serija “Mariah’s World (Marajin svet)” biće premijerno prikazana na kanalu E! 11. decembra u 20 časova.

Gledaoci će moći da zavire u život nagrađivane pevačice, kompozitora i legende Mariah Carey. Tokom osam epizoda, Mariah se susreće sa prezauzetošću i nedostatkom vremena dok polazi na svetsku turneju, planira venčanje i obavlja ulogu brižne majke svojim blizancima. Serija “Mariah’s World” će  istovremeno biti emitovana na 15 internacionalnih televizija širom Severne Amerike, Evrope, Azije, Australije, Novog Zelanda, Afrike i Latinske Amerike

Kada Mariah nije prezauzeta svetskim turnejama ili uživanjem u luksuznim kupkama sa dijamantima, ona revidira profesionalnu karijeru i dovodi Stelu Buločnikov na mesto svog novog, beskompromisnog menadžera. Stela je rešena da preuzme kormilo i pritegne stvari, što neke iz Mariahine velike pratnje, koju između ostalih čine kreativni direktor, frizeri, šminkeri i igrači, dovodi do ludila. Deo Stelinog zadatka je da Mariahinu karijeru podigne na još viši nivo, uključujući i njenu prvu svetsku turneju nakon više od decenije. U timu koji čine jake ličnosti, sukobi su česti, a tenzije povećane, što ostavlja divu kao na iglama.

Prioritet u Mariahinom životu je vreme koje provodi sa svojom decom, i ona će joj se pridružiti i na turneji. Između uloge majke i napornog rada kako bi svake večeri na sceni pružila svoje najbolje izdanje, ona pokušava da nađe vreme i za planiranje venčanja. Izvan bliceva i obožavatelja, “Mariah’s World” je bajka za koju bi mnogi poželeli da je njihova stvarnost.

Pogledajte trailer za dokumentarnu seriju “Mariah’s World”.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.