MARIO CASAS SE VRATIO U VELIKOM STILU: Novi španski triler “Toro” stiže u bioskope u Srbiji (VIDEO)

Hvaljen i od publike i od kritike, novi španski hit triler „Toro“ stiže 17. novembra u bioskope širom Srbije. Da je reč o ostvarenju od kojeg se mnogo očekivalo još od prve klape, govori podatak da je za režiju bio zadužen dobitnik prestižne nagrade Goja za SF dramu „Eva“ – Kike Mailjo.

Uz perspektivnog mladog reditelja, preko puta kamere društvo su mu pravile trenutno dve vodeće glumačke veličine španske kinematografije – ovdašnjoj publici dobro poznati Mario Casas („Tri metra iznad neba“, „Palme u snegu“, „Specijalni odred 7“) i trostruki dobitnik nagrade Goja – Luis Tosar („Pokradi lopova“, „Osveta“ i „Ninjo“). Scenaristi ove krimi-drame Rafael Kobos i Fernando Navaro uradili su priču u duhu crno-belih filmova, začinivši je porodičnim problemima, izdajom i istorijom flamenka.

Toro je bivši robijaš, odlučan da posle petogodišnje zatvorske kazne započne nov, pošten život. Da je lakše ponovo nabaciti lisice nego ih skinuti sa ruku, podsetiće ga rođeni brat Lopez. Upravo onaj koji ga je ostavio na cedilu, kad su zajedno sa starijim bratom bili uhapšeni tokom poslednje pljačke. Toro je završio iza rešetaka, dok im je brat platio glavom. Jednog dana Lopez se pojavljuje na njegovom pragu s molbom da mu pomogne da vrati mafiji novac koji joj duguje. Toro će ga najpre najuriti, rešen da ostane na putu preobraženja. Ali kad mu gangsteri kidnapuju bratanicu Dianu, Lopezovu maloletnu ćerku, Toro odlučuje da se vrati u svet nasilja, opasnosti i bekstva. Sledi 48 sati vrtoglave jurnjave, prepune pucačine i akcije od koje zastaje dah, po prelepim predelima Andaluzije, začinjene španskim gitarama i neodoljivim flamenkom.

Pogledajte trejler za ovaj uzbudljivi film u kojem mario Casas opet izgleda savršeno!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.