Matt Damon u epskoj avanturi “Veliki kineski zid” uskoro u bioskopima

Oskarovac Matt Damon predvodi najveću borbu ljudskog roda za opstanak u filmu “Veliki kineski zid“, studija Legendary i Universal Pictures. Kad ratnika, plaćenika (Damon) zatvore u Kineskom zidu, on će otkriti misteriju koja stoji iza jednog od najvećih čuda našeg sveta. Njegova potraga za bogatstvom pretvoriće se u putovanje ka herojstvu kad se priključi ogromnoj armiji elitnih ratnika i suoči s nezamislivom i naizgled nezaustavljivom silom.

Veliki kineski zid” je epska akciona avantura koja opisuje monstruoznu pretnju koja se vekovima krila iza zidina jednog od najvećih svetskih čuda koje je čovek napravio.

Smeštena u alternativnoj viziji drevne Kine, priča zamišlja da je Kineski zid izgrađen da bi štitio od mitskog kineskog stvorenja po imenu Tao Tei, zle vrste u obliku gargojla iz kineske mitologije, koja ustaje na svakih 60 godina iz srca planine Džejd da napadne i da se hrani ljudskim rodom.

U režiji jednog od najfascinantnijih vizualnih stilista našeg doba, Džanga Jimoa, ova akciona fantazija predstavlja njegovu prvu produkciju na engleskom jeziku i najveći film koji je ikad snimljen u celosti u Kini. Da bi stvorio “Veliki kineski zid“, Jimou je okupio izvanrednu ekipu koja predstavlja najbolje ljude Istoka i Zapada u jedinstvenoj globalnoj produkciji. Rezultat je spektakl ogromnih razmera koji se ne sme propustiti.

Foto: Promo

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.