Mckenna Grace u Sluškinjinoj priči: Važno je govoriti o zlostavljanju devojčica

Mlada holivudska zvezda, Mckenna Grace prihvatila je izuzetno tešku ulogu u popularnoj seriji Sluškinjina priča. Ovaj hrabri devojčurak glumiće svoju vršnjakinju, četrnaestogodišnjakinju sa izuzetno teškom životnom pričom. Njena junakinja, poput svih junaka ove popularne serije, izložena je prisilnoj udaji i zlostavljanju.

– Ljudi se šokiraju kada shvate kakvu ulogu sam prihvatila i koliko godina ima moj lik. Ali, baš zato smatram da je taj lik izuzetno važan. Ako vam je teško da jedna četrnaestogodišnjakinja odglumi da je doživela nasilje, biće vam teško i da zamislite da se to manje sretnim devojkama u svetu događa svakog dana. Možda ova uloga natera ljude da reaguju i zaštite brojne devojčice širom sveta . poručuje Mckenna.

Pošto je serija izuzetno mračna i teška, Mckenni čak nije bilo dopušteno ni da je gleda. Tek kada je dobila ponudu za ulogu, majka i ona zajedno su je pogledale epizodu po epizodu, razgovarajući o svemu. Mckenna kaže da joj je, uprkos svemu, to sada jedna od omiljenih serija. Ipak, pojedine scene na setu su joj bile izrazito neprijatne.

 

Foto: IG @mckennagraceful

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.