Model Squad – nova serija na kanalu E!

E! predstavlja novu dokumentarnu seriju od osam jednočasovnih epizoda, Model Squad, koja prikazuje najatraktivnije supermodele današnjice, među kojima su: Daniela Braga, Olivia Culpo, Hannah Ferguson, Ping Hue, Nadine Leopold, Caroline Lowe, Ashley Moore, Shanina Shaik i Devon Windsor. Nakon što su krasile naslovne strane magazina Vogue i Sports Illustrated, snimale kampanje za Balmain i Givenchy i bile deo čuvene revije Victoria’s Secret, ove dame su preuzele svet mode poput oluje. Ipak, te žene nisu postale uspešne bez napornog rada, posvećenosti i istrajnosti.

U produkciji Trooper Entertainment u saradnji sa Lionsgate u koprodukciji sa IMG, nova serija nudi autentičan sadržaj dok manekenke uče kako da žive, vole i osvoje Veliku jabuku, uz emotivne situacije koje se dešavaju u njihovom kompleksnom svetu. Pretpremijerni specijal emitovaće se 18. februara u 22:00 na kanalu E! pod nazivom: Model Squad: Fashion Week, a sve epizode biće prikazane krajem godine.

“Model Squad devojke ostvarile su neverovatan uspeh kao vrlo mlade “, rekla je Ami Introcaso-Davis, izvršna potpredsednica za razvoj i produkciju kanala E! “Ova serija daje našim gledaocima ekskluzivno sedište u prvom odakle se vidi kako se vrhunski modeli nadmeću ali i podržavaju jedni druge kroz trijumf i izazove visoke mode koja je pod velikim pritiskom. ”

“Oduševljeni smo što ćemo produžiti naše partnerstvo sa E !,” rekla je Jennifer O’Connell, Lionsgate izvršni potpredsednik alternativnih programa. “Pod vođstvom izvršnog producenta Davea Caplana Model Squad predstavlja ono što Lionsgate traži kao alternativni program i radi sa najboljima u poslu, a u ovom slučaju sa ženama koje su u vrhu modne industrije.”
“Uzbuđen sam da dokumentujem motivaciju i ambicije ovih mladih vrhunskih žena”, rekao je izvršni producent Dave Caplan. “Sa supermodelima na čelu pop kulture, serija nije mogla imati bolji dom nego na kanalu E!”

Foto: E! kanal promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.