POKLANJAMO: “Moj savršeni svet” je knjiga koja će se posebno dopasti dečacima!

tom-gejts-moj-savrseni-svet

Tom Gejts ide u 5. razred i u svoj dnevnik beleži sve zgode i nezgode koje svakog dana doživljava kod kuće i u školi. Sve svoje zapise ilustruje crtežima koji nisu baš uvek zabavni njegovim profesorima. Tom voli muziku, a njegov najdraži bend su 3FACE, a on i njegov najbolji prijatelj Derek imaju i svoj bend “Psi zombiji“. Obožava da jede karamel-vafle i izluđuje sitnim podvalama svoju stariju sestru Deliju za koju je napisao i prvi hit.

Ovo je beskrajno zabavna knjiga za decu napisana na veseo i duhovit način. Serijal knjiga o Tomu Gejtsu, širom sveta poznatom mladom junaku britanske spisateljice i ilustratorke Liz Pišon, je nagrađivan i preveden na 36 jezika. Prodan je u više od milion primeraka samo u Velikoj Britaniji. “Moj savršeni svet” je prva knjiga iz tog serijala, koja će svojim humorom i superzabavnim crtežima osvojiti i decu, pogotovo dečake, kojima čitanje nije baš omiljeno.

Poklanjamo vam tri knjige “Moj savršeni svet”, a vaš zadatak je da nam napišete kakve knjige su vam omiljene i pošaljete na mail hej@color.rs sa naznakom “za knjigu”. Ne zaboravite da napišete ime i prezime, adresu i broj telefona.

Dobitnike ćemo objaviti na Facebook stranici.

Foto: Promo

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.