#mtsTeenTalk – Luka Raco: Konferencija je fenomenalan način se mladi edukuju i treba ih održavati češće tokom godine

Pre pet godina rodila se ideja o konferenciji koja će biti posvećena tinejdžerima i tako je nastao čuveni “Teen Talk”, koji iz godine u godinu pomera granice.

Ove godine se družimo i razmenjujemo ideje, mišljenja, postavljamo pitanja i dajemo odgovore na njih 23. novembra u Domu omladine, u Beogradu. Pokrovitelj konferencije je mts i ponosni smo što ćemo zajedno sa njima pokušati da odgovorimo na mnogobrojna pitanja koja muče današnje tinejdžere.

Konferenciju će otvoriti ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, a tokom dana ćemo razgovarati o različitim temama, među kojima su: obrazovni sistem i dualno obrazovanje, cyber nasilje i njegove posledice, kada i kako preživeti prvi poljubac, vezu, seksualni odnos, ko su hejteri i zašto su danas toliko popularni, zamke bulimije, anoreksije i drugih poremećaja ishrane, kao i o virtuelnom svetu, društvenim mrežama, influenserima…

Voditelj ovogodišnje #mtsTeeTalk konferenicije je popularni glumac, idol tinejdžera – Luka Raco.  Luka je prošle godine bio panelista na konferenciji, video je koliko su mladi oduševljeni temama o kojima se pričalo i kada smo ga pozvali da bude voditelj ovogodišnjeg Teen talka, iako ima mnogo obaveza, rado je prihvatio da bude sa nama i vama ceo dan.

 

Prošle godine si učestvovao na Teen Talku kao panelista, ove godine se  vraćaš kao voditelj konferencije. Zašto je važno da postoje ovakve  konferencije?

– Mladi moraju danas više da se edukuju na mnoštvo tema, a ova konferencija je jedan fenomenalan način da to učine. Okupiti veliki broj mladih na jedno mesto, i dovesti kvalitetne ljude, koji će im preneti svoje iskustvo i znanje stvarno nema cenu, i smatram da bi ovakvi događaji imali još boljeg efekta ukoliko bi se održavali češće tokom godine. I velika mi je čast što sam dobio ulogu voditelja na ovoj konferenciji, jer biti deo nečega za bolje sutra je stvarno jedinstvena prilika.

Kako se ti nosiš sa popularnošću?

– Mislim da se odlično snalazim jer smatram da popularnost ne može da se izmeri, i da su nekako ljudi oko nas uvek više svesni toga nego mi sami, a ja volim da kažem da se svi mi bavimo nekim poslom samo se nas emituje na televiziji pa eto i te popularnosti.

A, šta su ti donele društvene mreže?

– Mnoštvo novih lepih poznanastava i novih poslovnih prilika.

Ukoliko i ti želiš da budeš deo publike, da aktivno učestvuješ u panelima, prijavi se na mail ivana.petrovic@color.rs. Ali požuri jer ostalo je još malo vremena do početka konferecije.

I da važna napomena učešće na konferenciji se ne plaća, a za sve goste smo spremili osveženje.

Za više informacija posetite stranicu: www.color.rs/teentalk2017/

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.