Tom Cruise i Rassell Crowe u filmu “Mumija” koji izlazi na leto

Dug je put od ideje do realizacije, pogotovo ako si drevna mumija koja samo želi da živi večno. Novi Universalov potencijalni hit “Mumija” sa Tomom Cruisom i Russellom Crowom će oživeti na velikim ekranima tokom juna 2017. godine. Trejler za ovaj film će se pojaviti u nedelju.

Mumiju” je isprva trebao da režira Len Wiseman još 2010. godine, čovek koji nam je podario “Underworld” sagu, ali je zamenjen Andrésom Muschiettijem, koji je pak odustao od filma usled neslaganja sa producentima. Na kraju je režiju nove verzije ovog kultnog klasika preuzeo Alex Kurtzman, poznatiji kao producent novih Star Trekova.

Zanimljivo je da 1999. godine, kada je reditelj Stephen Sommers radio svoju verziju ove priče (koja je takođe ekranizovana tokom 1930-tih) on želeo da unajmi Cruisa za glavnog junaka, ali se ipak opredelio za Brendana Frasera. Ali Tom je dočekao svoju priliku, 17 godina kasnije.

Sa druge strane, za ulogu Dr. Jekylla koju tumači Russell Crowe su bili razmatrani Tom Hardy, Javier Bardem, Joseph Gordon-Levitt i Eddie Redmayne.

O čemu se radi? Ukleta mumija egipatske princeze biva iskopana iz svog peščanog groba i transportovana u muzej. No, princeza se budi iz svog večnog sna i počinje da širi teror. Jedini koji je može zaustaviti je neustrašivi Nick Morton.

Dok čekamo nedelju da se pojavi trailer za ovaj film, pogledaj theasers.

Foto: Print screen/You Tube/Universal Pictures

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.