Muzički vikend: Oni su nas obradovali novim pesmama!

O, da, ovo je bio neverovatno buran muzički vikend. Prava poslastica za većinu bila je nova numera Taylor Swift, jedna od šest nikada objavljenih pesama iz trezora, koje će se naći na njenom novom albumu.

U You All Over Me, Taylor se vratila kantri korenima, a sarađivala je sa kantri pevalicom Maren Morris. Kako je sama  Taylor rekla, ove pesme iz trezora raduju je baš zato što ih niko do sada nije čuo pa ima priliku da se igra sa melodijom,  da pravi neočekivane saradnje i da stvara iznova. Kako to zvuči, prosudi sama:

Demi Lovato počastila nas je novom pesmom, Dancing With The Devil u kojoj, baš kao i u dokumentarcu koji nosi isto ime, govori o svojim demonima, overdoziranju,zavisnotima i o tome kako ih je ostavila iza sebe. Kako zvuči Demina ispovest poslušajte ovde:

Pored Taylor i Demi, novim pesamama obradovale su nas i Sofia Carson koja je pesmu Fool’s Gold objavila u petak, kao i indi bend AJR koji je objavio ceo album. Justin Bieber je pustio u etar “Triple Chucks Deluxe” verziju svog novog albuma, a na njoj novu pesmu koju je uradio u saradnji sa  Jaden SmithTori KellyDaBabyQuavo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.