Najlepše poruke i čestitke za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je tu, a mi vam dajemo ideje kako da izmamite osmeh na licu voljene osobe – pošaljite poruku!

Par rečenica nekad  znači mnogo više od skupog poklona.

Najlepše poruke za Dan zaljubljenih

Gde si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, čuvam poljubac za tebe, hoću te kraj sebe. Imam te nešto pitati kratko, jede mi se nešto slatko.

Kad bi zrno peska bilo merilo za ljubav, sve pustinje sveta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim. Srećan ti dan zaljubljenih ljubavi!

Obaveštavamo Vas da ste krivi za bankrot firme “Soko Štark”. Prodaja slatkiša je opala kada je utvrđeno da je osoba koja ovo čita, slađa od bilo čega.

Ako si daleko ništa ne smeta, večna ljubav ostaje i da si nakraj sveta.

Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao anđeli u nebeskom raju. Anđeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da ću se i ja sastati sa tobom…

Prestaću te voleti, prestaću te gledati, prestaću ti se diviti, kad prestanem živeti. Volim te!

Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno, niko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…

Cveta ruža usred žita, ljubim onog ko pročita, ljubi i ti onog ko šalje pa nek ruža cveta i dalje!!!

Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim…

Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj mene noći ove.

Od tvog dodira sunce se skriva, od tvog osmeha vatra se gasi, od tvog pogleda rana se pretvara u najlepši san i šta još da ti pričam kad mi nedostaješ svaki dan…

Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gde je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene!

Kad voliš nekog moraš i da patiš, kad izgubiš ljubav želiš da je vratiš, zato čuvaj ono što svim srcem voliš i da ode nemoj da dozvoliš.

Ja volim ljubav i ona voli mene, i ja ću večno voleti TEBE.

Često je teško pronaći reči, jer je onih pravih malo, zar su one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo?

Iz “Zavoda za zaljubljenje” vas obaveštavaju, da u ovom trenutku, nekome neizmerno nedostajete. Zato vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj.

Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi i ako sebe celog damo, tek onda možemo biti celi.

Saznaćemo tek ako kažemo reči iskrene, istovetne i samo onda kad mi tražimo moći će neko i nas da sretne.

Sinoć sam dobio poruku od neba. Bogovi su se žalili da im je pobegao najlepši anđeo. Ne brini, nisam te odao!

Jedino ti znaš šta mi treba, tvoj topli osmeh i ljubav do neba. Jedino ti možeš to da mi daš, zato te i volim, samo da znas.

Ti si moja ljubav, java i san, hoću da te volim najlepše što znam, hoću da gledam tvoje oči i vidim osmeh tvoj, voleću te ljubavi ceo život svoj!!!

Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek’ poljubac stigne tamo gde ne mogu ja i tiho ti šapne: Mislim na tebe ja!

Dani prolaze i vreme se gubi, ne daj me ljubavi žele me drugi, ne daj me ljubavi, čuvaj me za sebe, kunem ti se ljubavi ja volim samo tebe.

Večeras je jedna osoba sama i društvo joj pravi nebeska tama, večeras zvezda sja samo za nju, večeras je tužna jer ti nisi tu! Volim te!

Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trošim, ruke morim: kratko i jasno – ja te volim!!!

Koliko zimi padne pahuljica, toliko ti ja šaljem poljubaca, al’ ne tako hladne i ledene, već vruće i medene! Volim te!

Znam tvoje ime, znam tvoje prezime, znam gde živiš, znam miris tvoje kose, samo ne znam ukus tvojih usana. Daj, pomozi nije fer da padnem na jednom pitanju…

Kad god ti se čini da sam daleko, kad god pomisliš da više ne mislim na tebe i da mi ništa ne značiš, ti pročitaj ovo: nasmej se i shvati koliko grešiš! Srećan dan zaljubljenih!

Čitaj sada ovo polako, niko kao ja te ne voli ovoliko jako, i da te još više želim to ti sada pišem, ja bez tebe više ne mogu da dišem!!

Krv u meni vri dok me gledaš ti. Tvoj osmeh blag tako mi je drag, daj mi okom znak, hajdemo u mrak – da ti priznam sve, nemoj reći ne, jer ja želim te!

Jedan poljubac dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga daje, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na moju ljubav podseti.

Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok što teče iz raja, a poljubac je putić što dva srca spaja. Srećan dan zaljubljenih!

Poleteli anđeli poput ptica dotakli predivan osmeh tvoga lica nek ponesu poruku na krilima belim da sretan dan zaljubljenih od srca ti želim!!!

Volim tebe i tebe hoću, o tebi sanjam i danju i noću, kao da si stigla iz neke priče jer svi moji snovi na tebe liče. Volim te!

Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noći, uzalud se ponekad moli – to je ljubav, to se voli! I kad oči suze vlaže i nevešto kad se laže ili kada telo boli – to je ljubav, to se voli!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.