Najveći festival jutjub kulture Balkan Tube Fest za vikend u Beogradu, a HEJ! poklanja karte!

Regionalna jutjub zajednica broji sitno do početka trećeg po redu Mts Balkan Tube Festa koji će se održati u subotu i nedelju – 24. i 25. juna u Sava Centru.

Organizatori festivala očekuju još veću posećenost nego što je bila protekle godine kada je događaj posetilo preko 12.000 ljudi.

Milica Perić ispred organizacije Mts BTF-a i kanala KovalskA, u svom najnovijem vlogu je ukratko objasnila na koji način se dolazi do karata i šta će se sve naći za vikend na pozornicama Sava Centra.

Organizacija uključuje, između ostalih i Dušana Srbljaka sa kanala PCAXE koji kaže da je ovogodišnja manifestacija dovedena na još viši nivo:

-Celokupna organizacija se iz godine u godinu sve više trudi da uključi najrazličitije teme i da promoviše drugarstvo, lepo ponašanje i dobre primere kao i da pokaže mladim ljudima kako mogu na zabavan način predstaviti šta to njih interesuje, iskazati svoje mišljenje i prebaciti se iz pasivnog načina korišćenja u aktivne kreatore sopstvenog sadržaja.

Jedna od učesnica i ove godine biće Ruža Rupić.

Free to play računari, okršaji u Clash Royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

I ne zaboravite – Raspust počinje na MTS Balkan Tube festu!

A HEJ! je za vas spremio veliko iznenađenje! Delimo 10×2 ulaznice za prvi dan festivala i 10×2 ulaznice za drugi dan festivala.

Kako bi baš ti bio/la u prilici da odeš na MTS Balkan Tube fest potrudi se da budeš brz/a i odgovoriš tačno na pitanje “Kada je održan prošlogodišnji Balkan Tube Fest?”. Svoj odgovor i podatke (ime, prezime, grad i kontak telefon), kao I to ya koji dan bi voleo/la da osvojiš karte pošalji što pre na mail hej@color.rs. Dobitnici karata će mailom biti obavešteni gde i kada mogu da preuzmu karte!

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.