NBA zvezda Buddy Hield na Bogdanovom kampu

Sinoć je na košarkaškim terenima KK Partizan na Kalemegdanu završen drugi po redu košarkaški kamp Bogdana Bogdanovića, koji je i ove godine okupio najveće mlade talente. U kampu je učestvovalo 40 dečaka i 10 devojčica iz zemlje i regiona, a Bogdan Bogdanović je po završetku sumirao utiske ovogodišnjeg druženja sa decom.

Prezadovoljan sam svim učesnicima kampa koji su ova dva dana učinili zanimljivim i nezaboravnim. Pored treninga, imali smo i obilazak našeg grada, a gledali smo I predstavu u Narodnom pozorištu. Kamp već polako postaje tradicionalno košarkaško dešavanje, tako da se vidimo I sledeće godine u još većem broju”  – izjavio je Bogdan za kraj.

Jedan od partnera Bogdan Campa, brend Nike, nastaviće i u budućnosti da podržava Bogdana i njegov kamp, kao i sve buduće mlade nade košarke.

Kamp i učesnike je svojom posetom podržala i poznata NBA zvezda Buddy Hield, Bogdanov saigrač iz Sacramenta. Na oduševljenje svih prisutnih, Bogdan i Buddy su se prilikom završetka kampa uključili u igru i izveli brojne atraktivne košarkaške egzibicije.

Na svečanom zatvaranju sve prisutne zabavljao je bend THCF koji je žurku doveo do usijanja!

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.