Netflix: „To All the Boys I’ve Loved Before” dobija nastavak!!!

Netflix je potvrdio kako će se Noah Centineo i Lana Condor ponovo stati pre kamera u nastavka romantične komedije „To All the Boys I’ve Loved Before”.

Lara Jean, koja u filmu glumi Lanu, također je potvrdila nove informacije na društvenim mrežama.

U kratkom videu naziva „Lanina božićna lista”, glumica poziva Noaha putem Facetimea kako bi se dogovorila s njim o novom ugovoru. Ona mu potom govori kako ima jednu tajnu koju mora podijeliti s fanovima.

“Tako sam uzbuđena što je zvanično”, kazala je Lana u videu na što Centineo uzvikuje: “Dolazi nastavak”.

Netflix je potvrdu o snimanju nastavka saopštio na ručno pisanoj beleški koja izgleda poput jednog od Larinih ljubavnih pisama iz filma.

“Nedostaješ mi. Znam da je prošlo samo nekoliko meseci i kunem ti se nisam pokušavala da te izbegavam Jednostavno nisam znala kako da odgovorim na tvoje pitanje, a da te ne lažem. Istina nije uvek jednostavna – i kao što svi znamo, ugovori o ljubavnoj vezi brzo postaju komplikovani. Ali… istina je. Nastavak filma ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ dolazi na Netflix. Možete bez problema nastaviti voditi svoje #Covinsky fan račune jer su vaše zvezde Lana Condor i Noah Centineo uključeni u nastavak”, napisali su iz Netflixa.

Nije poznato kada bi tačno mogao stići novi film, ali iz Netflixa govore kako će nastavak biti vredan čekanja.

Foto: Netflix

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.