U KORAK SA HLADNOĆOM: NIKE ponovo vraća specijalne patike za zimu

nike-kampanja

Nike Lunar Force 1 Duckboot je kolekcija zimskih patika, namenjena savladavanju zimskih uslova, snega, kiše i leda koja je predstavljena za vikend na platou ispred TC Ušće.

Posetioci su imali prilike da na licu mesta, u okviru Sneaker Booth postavke, testiraju najnovije muške modele patika, informišu se o vrhunskim materijalima koji su korišćeni u izradi i druže se sa poznatim ličnostima koji su promoteri ovog Nike modela. Simpatična voditeljka Una Senić prošetala je prisutne kroz zone unutar Nike postavke, a posetioce je naročito obradovala zona sa specijalnim aktivacijama i Force tunelom.

Tri poznata momka, glumci Aleksandar Radojičić i Nikola Glišić i maneken Vlada Vuksanović nosili su Duckboot, a kako kroz šalu dodaju, nisu osetili zimu, iako su na otvorenom proveli nekoliko sati.

Ovogodišnje izdanje Nike Lunar Force 1 Duckboot patika veoma je slično prošlogodišnjem izdanju i dolazi u četiri različite boje koje se ekskluzivno mogu pronaći u BUZZ-u. Ideja da se omiljena sneaker silueta pretvori u zimsku patiku pokazala se više nego opravdana, a performanse same patike postavile su je na prvo mesto kada su zimski modeli u pitanju.

nike-patike

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.