10 pesama sa kojima bi trebalo da “ispratiš” 2016. godinu

Svi volimo ta 31. decembar kada je ceo dan u nekom prazničnom raspoloženju i euforiji. A gde je praznik i eufirja, tu je i muzika. Sigurni smo da sa njom počinješ ovaj dan, a bez nje ne može da prođe spremanje za novogodišnju žurku.

Pred tobom je play lista sastavljena od hitova koji su obeležili 2016. godinu, pa ti predlažemo da je “ispratiš” đuskajući uz njih.

“I Don’t Wanna Live Forever” (Zayn x Taylor Swift)

Da li postoji bolja pesma za opraštanje od 2016. godine od one koju izvodi ovaj suo koji je bio možda jedno od ovogodišnjih najveći iznenađenja!

“Fake Love” (Drake)

Pored toga što je bila ogroman hit ove godine, Drakeova pesma bi mogla da nas podseti da u 2017-oj godini više ne gubimo vreme na fake prijateljstva, veze, ljude…

“Closer” (The Chainsmokers x Halsey)

Jasno je danam ova pesma donosi poruku da nam svima prija blizina neke osobe, pa želimo da je imamo još više u novoj godini.

“Just Hold On” (Louis Tomlinson x Steve Aoki)

Vrlo je verovatno da je ova pesma pisana sa milisma o kraju godine. Ona u sebi nosi poruku kako se izboriti sa teškim trenucima i nastaviti dalje, a u njoj se pronalaze svi koji su nekoga izgubili obve godine, kao što je i Louis svoju mamu.

“Shout Out to My Ex” (Little Mix)

Ako vam je ovu godinu obeležio neki bolni raskid, ima li bolje pesme za ostavljanje tog iskustva u 2016-oj i pripremanje da u 2017. godinu uđete spremni za neku novu, bolju priču.

“Side to Side” (Ariana Grande x Nicki Minaj)

Ne možemo da zaboravimo ni ovaj duet koji su izvele dve kraljice, popa i hip-hopa, jer je on definitivno obeležio 2016. godinu.

“Ain’t My Fault” (Zara Larsson)

Ova pesma je tako genijalna da je pevate na glas sa najboljom drugaricom, dok se spremate za novogodišnju žurku.

“Formation” (Beyoncé)

Naravno da ovu godinu ne možemo da ispratimo bez bar jedne pesme Queen Bee, a ima li bolje od ovog njenog velikog hita?!

“Trust Nobody” (Cashmere Cat, Tory Lanez, Selena Gomez)

Probajte da ne zaplešete uz ovu pesmu. Nemoguće, jel da? Zato je ona obavezna na play listi za ispraćaj 2016. godine.

“24k Magic” (Bruno Mars)

Na ovoj listi je morao da se nađe i Bruno Mars, zato štoćete uz njegove ritmove, sigurno zakoračiti vedri u 2017. godinu!

Foto: Pixabay

 

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.