Nova porodična pustolovina “Tajne avanture mačaka” u bioskopima

Nakon fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope donosi neodoljivu porodičnu pustolovinu o omiljenim kućnim ljubimcima “Tajne avanture mačaka” sinhronizovanu u 2D i 3D tehnologiji, koja će premijerno biti prikazana 6.10. u bioskopu Cineplexx Delta City. 
U novom sinhronizovanom crtanom filmu “Tajne avanture mačaka” u distribuciji 2i Film uživaćemo u pustolovini za celu porodicu i upoznati se mačjim izletima u nepoznato. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Marko Kon (Pufna), Marko Mandić (Ćufta), Tijana Dapčević (Mara), Viktor Savić (Bora) i Dragan Vujić Vujke.
Pufna je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Ćuftom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Ćufta je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom breskvatopijom u kojoj se snovi ostvaruju.
“Ovaj film je pravi praznik za oči, a sa maestralno urađenom sinhronizacijom, čiji sam na sreću bio deo. Mogu slobodno da kažem da je i praznik za uši. Ako se gledajući ovaj film budete zabavljali bar pola koliko smo se mi zabavljali snimajući ga, onda ćete se provesti jako, jako dobro.” Marko Kon, Pufna 
 
Najbrže mališane koji dođu na premijeru u Cineplexx Delta City 6. oktobra od 15h očekuje specijalan program i prisustvo dela glumačke ekipe koja učestvuje u sinhronizaciji, kao i mnoštvo poklona koje su pripremili partneri premijere: vaučeri za mačju hranu koju dodeljuje Farmina, vaučeri za učenje stranih jezika online škole jezika Speak AcademyPika Pau ekološke igračke, Škrabac majice, notesi i šolje, Glazura poklon krofne, i Ćao šećeru pakovanja najslađih zdravih slatkiša. Pored Happy Face Paintinga koji će mališane pretvoriti u njihove omiljene ljubimce, za sve njih partneri i 2i Film pripremili su i edukativne i kreativne radionice već od 15 časova među kojima su Farmina edukacija o ishrani macabojanke iz filmaZlatiborac mališanima donosi točak sreće, a Orkica u okviru Dečjeg kluba organizuje radionicu „Telo mace ume da govori” u okviru promocije humanitarne kampanje „Napravimo mesto za promene”. 
Za sve one koji bi voleli da postanu srećni vlasnici ljubimaca, nekih budućih tajnih agenata, imaće priliku da pronađu svoju mačju ljubav i udome je na premijeri zahvaljujući felinološkom društvu Le petit. Svi usvojitelji i prisutni na premijeri dobijaju na štandu Farmina Savetovališta za ishranu mačaka i pasa besplatan savet, plan ishrane i vaučer za svog agenta. Premijeru će svečano otvoriti Hor škole pevanja Voice Stars Factory sa songom iz filma i nastup baletskog studija DKCB-a sa numerom  „Love Cats”.
Nakon filma sledi poklon glumaca, koji će se fotografisati sa mališanima i potpisivati postere, kao i dečji koktel koji su za najmlađe pripremili Zlatiborac, Neven bio centar, sladoled Kuglice, zdravi slatkiši Ćao Šećeru i Glazura krofne.

Karte su već u prodaji https://bit.ly/2P5pFpl, zato ne propustite ovu priliku da među prvima pogledate ovu neodoljivu avanturu najznatiželjnijih kućnih ljubimaca i mačje družine. Zabavite se sa svojom porodicom u bogatom programu koji je samo za ovu priliku pripremio distributer 2i Film Srbija, u bioskopu Cineplexx Delta City.

Film je u bioskopima od 11. oktobra u distribuciji 2i Film!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.