Nove kolekcije okupljaju poznate ličnosti na prvoj reviji brendova u sklopu Serbia Fashion Week-a

U subotu, 12. oktobra, sa početkom od 19 časova, neka od najpoznatijih lica iz sveta mode, filma i muzike će prisustvovati prvoj Reviji modnih brendova

Revija modnih brendova, poseban dan posvećen najprestižnijim brendovima u sklopu internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a, biće održana 12. oktobra na velikoj terasi šoping centra Promenada u Novom Sadu. Serbia Fashion Week predstavlja najveću modnu manifestaciju na našim prostorima i beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, dok je Revija modnih brendova jedna od najvećih novina na ovogodišnjem festivalu i takođe jedini dan koji je otvoren za javnost i besplatan za sve posetioce.

Pored koncerta Aleksandre Radović, naše poznate pop pevačice, koja će tokom nastupa izvesti neke od najpoznatijih numera iz svoje bogate diskografije, ovom događaju će takođe prisustvovati i Eymeric Francois, Bojan Perić, Dragana Mićalović, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, Dunja Jovanić, Kristina Bekvalac, koja će biti i u ulozi stiliste brenda Diesel i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta mode, filma i muzike .

Tokom tri bloka revija koje počinju u 19 časova, prodefilovaće više od 80 manekena obučenih u najnovije i aktuelne modele prestižnih brendova. Za stajling modela na Reviji modnih brendova biće zadužen Eymeric Francois, poznati pariski modni dizajner, oficijelni član federacije Visoke mode Francuske. Pored svog rada u sferi visoke mode, Eymeric je takođe umetnički direktor Sajma mode u Parizu, Sajma mode u Berlinu, predavač na Pariskoj Akademiji Dizajna i potpredsednik Serbia Fashion Week-a.

O kompaniji NEPI Rockcastle:
NEPI Rockcastleplc je investiciona kompanija koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu.
Kompanija NEPI Rockcastle nastala je spajanjem kompanija New EuropeProperyInvestments (NEPI) i Rockcastle Global Real EstateCompany Limited (Rockcastle) 11. jula, 2017. godine, čime je postala vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi i jedna je od prvih deset u kontinentalnoj Evropi po tržišnoj kapitalizaciji. Komapnija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.